3
EURO 2024
Dragan Stojković Piksi

FOTO: Starsport

PIKSI O PLASMANU SRBIJE NA EURO: ‘Očigledno su morali mene da čekaju toliko godina da odveden Srbiju na Evropsko prvenstvo!’

Objavljeno: 09.06.24 u 14:52

Očekivanja su zaista velika.

Pred nama je dugo iščekivano Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje će baš kao i prethodno biti igrano u formatu sa 24 ekipe koje će biti podeljene u šest grupa.

Srbija se nalazi u grupi C zajedno sa Danskom, Slovenijom i Engleskom. Selektor SrbijeDragan Stojković Piksi na konstataciju da je Srbija zadnji put igrala EURO 2000. godine, rekao je:

Imali smo kvalitetnu generaciju igrača. Uspeli smo da se kvalifikujemo, što je i bila najvažnija stvar za svaki nacionalni tim. Očigledno, morali su da čekaju mene toliko godina da ponovo odvedem Srbiju na Evropsko prvenstvo. Šalim se, ali je činjenica da sam tada bio kapiten tima i lider na terenu – izjavio je selektor našeg nacionalnog tima.

1
1
3 Komentara
  1. Ne razumijem da Piksi i dalje nema obranu,a vezni ted je spor i mekan,no sve će biti dobro ako se Strahinja Pavlović po običaju ne bude gubio po terenu i srljamo u napad,neka oprosti ali to ne radi u Salzburgu tamo igra odgovorno .

    0
    0
    Odgovori
    • Pametnijeg od Vučić u Srbiji nema iako mu ja zamjeram što gura Rusiju od Srbije zarad umobolnog Makron no i takav je najpametniji znači i Piksi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter