2
Fudbal

Dušan Tadić (FOTO: Starsport)

KAPITEN TADIĆ OBEĆAVA: „Daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat na Evropskom prvenstvu“

Objavljeno: 04.06.24 u 23:23

Dušan Tadić je odigrao samo prvo poluvreme protiv Austrije

Fudbaleri Srbije poraženi su u prijateljskom meču pred Evropsko prvenstvo od selekcije Austrije u Beču rezultatom 2:1. Orlovi su posle 12 minuta igre gubili sa 2:0, da bi poraz našeg tima ublažio Strahinja Pavlović u 35. minutu susreta.

Nakon ove utakmice svoje utiske izneo je kapiten Dušan Tadić.

Pa tako je. Mislim da je najbitnije da smo imali dobru proveru, dobrog protivnika. Najbitnije da smo dobili dobru takmicarsku utakmicu što je bio plan. Naivno smo primili dva pogotka i to nas je malo poremetilo. U nastavku smo smanjili preko Pavlovića, a onda imali par šansi da izjednačimo. Sve u svemu odlična provera, tako da drago nam je zbog toga i idemo dalje – započeo je Tadić.

Naš tim je ponovo primio golove u ranoj fazi meča.

Ne znam šta bih rekao. Taj prvi gol imali smo mnoge igrače iza lopte, jednostavno se desi situacija da su oni sami na golmana. Drugi gol je na našu izgubljenu loptu. Treba da analiziramo i da popravimo neke stvari. Idemo dalje da izvučemo pouke i da se pripremamo za EP – nastavio je Tadić.

Kapiten naše selekcije je za kraj istakao da će igra na Evropskom prvenstvu biti bolja.

Pa, hoće sigurno. Svi su orni, željni tako da što se toga tiče daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat – završio je Tadić.

Naša selekcija će poslednji pripremni meč pred Evropsko prvenstvo odigrati 8. juna protiv Švedske.

0
0
2 Komentara
  1. Secamo se tvojih praznih obecanja I za SP .pa smo videli sta ste pokazali.Najbolji ste kada dajete izjave .a sta pokazujete na terenu ?

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter