0
Košarka

FOTO: Starsport

ANĐUŠIĆ O PECKANJU SA DELIJAMA: „Trebalo mi je nešto da se razbudim, prija mi to“

Objavljeno: 04.06.24 u 12:38

„Volim da igram u takvim atmosferama, i kada su protiv nas“

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u prvoj utakmici finala Košarkaške lige Srbije. Crveno-beli su na kraju slavili rezultatom – 89:88

Posle meča, svboje utiske je izneo košarkaš Partizana, Danilo Anđušić.

– Odigrali smo jako dobro utakmicu s obzirom da nemamo pun roster. Borili smo se, imali smo šut za pobedu. Nismo uspeli da meč okrenemo u našu korist, primili smo dosta poena iz tranzicije i mislim da nas je to koštalo pobede. Nova utakmica je za dva dana, pa ćemo da gledamo da vratimo seriju ovde.

Tokom susreta, Anđušića su vređali navijači crveno-belih, a on im je odgovorio gestikulacijom. Potom, objasnio je šta se dogodilo.

– Ljudi navijaju za svoj klub.

Usledilo je i pitanje zašto je to uradio.

– Da dignem svoju motivaciju. Oni navijaju za svoj klub, bodre ga, nemam ništa protiv toga, moja reakcija je bila zbog toga, nikakvo provociranje. Prija mi takva atmosfera. Trebalo mi je nešto da se razbudim. Volim da igram u takvim atmosferama, i kada su protiv nas. 

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter