0
ATP

FOTO: Printscreen/X/Roland Garros

BIZARNE STVARI U FRANCUSKOJ: Neverovatna situacija na meču Rolan Garosa, nepozvani gost!

Objavljeno: 01.06.24 u 21:20

Ovo se ne viđa svaki dan

Na Rolan Garosu se dogodio neočekivani prekid meča između Danila Medvedeva i Tomaša Mahača, kada je jedan golub nespretno sleteo na teren.

Francuski mediji su izvestili da je sudija, suočen sa neočekivanim gostom, hitno intervenisao kako bi pomogao povređenoj ptici.

Golub, koji se sudario sa krovom dvorane, dezorijentisan je pao na teren usred meča, što je navelo sudiju da prekine igru kako bi pružio pomoć ptici. Glavni sudija, Francuz, Damijen Dimizoa, brzo je reagovao, uzimajući peškir i uhvativši uplašenog goluba.

Danil Medvedev je izjavio:

Bilo je to ludo. Kada sam video, nadao sam se da je ptica dobro, video sam da je problematična sa krilom (smeh). Mislim da je to dobro da se oporavimo, sudija je dobro reagovao, nadam se da su sa pticom sve dobro postupili i odneli pticu kod veterinara.

Sudija je odmah predao povređenu pticu nadležnoj službi, nakon čega je meč nastavljen. List Depeš izvestio je da je sudija brzo reagovao i predao pticu službi koja se bavi životinjama.

Ova neobična situacija nije sprečila Danila Medvedeva da se plasira u osminu finala Rolan Garosa, gde je pobedio Tomaša Mahača posle četiri seta rezultatom 7:6, 7:5, 1:6, 6:4.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter