0
Domaći fudbal

Novi Sad 24.07.2022 Fudbalska utakmica Mozzart Super lige Srbije u fudbalu izmedju FK Vojvodina i FK Spartak Subotica Navijaci FK Vojvodina Stadion:Karadjordje Foto:Nenad Mihajlovic

VELIKI POSAO VOJVODINE: Rumun i zvanično na Karađorđu – Došao sam da osvajam trofeje! (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.24 u 15:50

Rumun i zvanično u Vojvodini

Rumunski desni bek Mihai Butean prvo je pojačanje Vojvodine za predstojeću sezonu!

Butean dolazi iz rumunskog Hermanštata u kojem je igrao od leta 2022. godine. On je sa Vojvodinom potpisao ugovor do tri godine i kazao je da je srećan što je došao u tako veliki klub, dodajući da je to izazov i za njega i da je spreman da da sve od sebe da budu postignuti timski ciljevi.

–  Fudbalski klub Vojvodina je već duže vreme bio zainteresovan za ovog mladog internacionalca i pregovarao o njegovom dolasku u Novi Sad – naveo je klub.

Rumunski internacionalac je karijeru započeo u Univerzitatei iz Kluža, a kasnije je igrao za Astra Đurđu, Akademiku Klinče, Kluž, Gaz Metanu i Kindiju, kao i Hermanštat. Svojevremeno je bio i mladi reprezentativac Rumunije, za selekciju do 21 godine odigrao je tri meča.

–  Uveren sam da će stvari ići samo uzlaznom putanjom i imam veliku želju da sa Vojvodinom osvojim trofeje i proslavljam uspehe zajedno sa navijačima ovog velikog kluba – rekao je Butean za klupski sajt.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter