0
Košarka
KK Crvena zvezda

during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA ŠOKIRALA NAVIJAČE: Neće svi moći da prisustvuju prvoj utakmici protiv Partizana!

Objavljeno: 31.05.24 u 18:43

Zvezda je objavila ko će moći do karata

Košarkaški klubovi Crvena zvezda i Partizan ponovo će se suočiti u finalu Košarkaške lige Srbije (KLS), gde će se boriti za prestižni trofej. Prvi meč večitih rivala zakazan je za ponedeljak u 20 časova u hali Pionir, a domaćini ovog susreta biće crveno-beli.

Uoči ovog uzbudljivog duela, klub sa Malog Kalemegdana izdao je saopštenje da ulaznice neće biti dostupne u slobodnoj prodaji. Pristup hali biće omogućen isključivo vlasnicima sezonskih karata, čime se želi osigurati bezbednost i kontrola prisustva na tribinama.

Drugi meč serije igraće se u sredu, takođe u 20 časova, a domaćin će biti Partizan. Ukoliko bude potrebno, odlučujuća, treća utakmica biće održana u subotu, 8. juna.

Podsećamo, aktuelni šampion KLS je ekipa Crvene zvezde, koja će braniti titulu u ovoj seriji protiv večitog rivala. Očekuje nas uzbudljiva borba na parketu, a ljubitelji košarke s nestrpljenjem iščekuju početak finala.

6
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter