0
Košarka

FOTO: STARSPORT

VELIKA TRAGEDIJA: Poginuo bivši košarkaš Partizana!

Objavljeno: 31.05.24 u 08:24

Dru Gordon je poginuo sinoć u Portlandu

Bivši košarkaš Partizana, Dru Gordon, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u svojoj 33. godini, saopštio je poznati novinar Šams Čarnija. Gordon je dobro poznat ljubiteljima košarke na ovim prostorima, posebno zbog svoje sezone u Partizanu 2012/2013, koji je napustio u martu 2013. godine prelaskom u Dinamo Sasari.

FOTO:STARSPORT

Nakon kratkog perioda u Italiji, Gordon se vratio u Sjedinjene Američke Države gde je nastupao za Filadelfiju u devet utakmica pre nego što se ponovo vratio u Evropu. Tokom svoje karijere igrao je u Litvaniji, Rusiji, Poljskoj i drugim zemljama. Prošlog leta, Gordon je završio svoju igračku karijeru, tokom koje je nosio dresove Partizana, Dinamo Sasarija, Banvita, Šalona, Lijetuvos Ritasa, Zenita, Long Ajlend Netsa, Zjelone Gore, Avtodora, Kubana, Budiveljnika i Fukuoke.

FOTO: STARSPORT

Dru Gordon je takođe poznat kao stariji brat Erona Gordona, košarkaša Denver Nagetsa, koji igra zajedno sa Nikolom Jokićem.

Nažalost, Dru Gordon je svoj život izgubio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Portlandu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter