0
ATP
Novak Đoković

FOTO: Twitter/@atptour

SRAMNO PONAŠANJE NOVINARA: Predstavnik medija osuo paljbu po Novaku zbog odevne kombinacije!

Objavljeno: 29.05.24 u 16:28

Novak se našao na udaru jednog novinara

Metju Futerman, poznati novinar, izazvao je kontroverzu svojim nedavno objavljenim komentarom o Novaku Đokoviću, izražavajući svoje zaprepašćenje i kritikujući tenisera zbog njegovog stajlinga na konferenciji za medije pred početak Rolan Garosa. Ovo ponašanje nije samo nepravedno prema Đokoviću, već je i sramno i neodgovorno.

Umesto da se fokusira na sportske rezultate i karijeru Đokovića, Futerman se odlučio za komentarisanje njegove odevne kombinacije, nazivajući je prikladnijom za opušteno okupljanje uz roštilj. Takav pristup pokazuje nedostatak profesionalizma i nepoštovanje prema Đokoviću kao sportskoj ličnosti i čoveku.

Đoković je dokazani šampion, koji je ostvario izvanredne uspehe u svetu tenisa i zaslužuje poštovanje i divljenje zbog svojih dostignuća. Kritike poput Futermanovih, koje se fokusiraju na nebitne detalje poput odeće, ne samo da umanjuju Đokovićev doprinos tenisu, već i stvaraju nepotrebnu negativnost oko njegovog imena.

2
8
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter