0
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐOKOVIĆ IMA JEDAN OGROMAN PROBLEM, TEŠKO JE OVO REŠITI: Velika šampionka otkrila šta najviše muči najvećeg svih vremena!

Objavljeno: 29.05.24 u 10:04

Definitivno je da fali motivacije.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, započeo je odbranu titule na Rolan Garosu na najbolji način, savladavši domaćeg tenisera Pjera-Iga Erbera sa 3:0 u setovima.

Meč prvog kola završen je rezultatom 6:4, 7:6 (7:3), 6:4, a Đoković je uz manje turbulencije uspeo prilično da rutirnira domaćeg tenisera.

Ipak, evidentno je da već šest meseci Novaku manjka bilo kakve takmičarske motivacije, a informacije iz prve ruke dala je i velika šampionka, Marion Bartoli.

– Imala sam sreću da razgovaram sa jednim od njegovih članova osoblja pre nego što je turnir počeo. Ustvari, najveći problem sa kojim se trenutno Nose kada je u pitanju Novak je to što ima dana kada se probudi sa netaknutom motivacijom, a ima dana kada, možemo ga razumeti, želi da bude sa svojom ženom, svojom decom. Da ih vodi u školu, da vodi normalan život, da bude na plaži, da uživa i da kaže sebi da je sve uspeo On oscilira između ove dve emocije i zato je ponekad potpuno odsutan sa terena.

– Razgovarala sam sa jednim od njegovih trenera koji mi je rekao da meč u Rimu nije želeo da igra dok je bio na treningu, bio je veoma dobar. Shvatamo da ovi veliki šampioni takođe imaju ljudske emocije.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter