0
ATP
Hamad Međedović

FOTO: Starsport

HRABRI HAMAD NIJE USPEO: Italijan eliminisao Međedovića sa Rolan Garosa!

Objavljeno: 28.05.24 u 22:34

Međedović nije uspeo da stigne do drugog kola

Mladi srpski teniser Hamad Međedović, trenutno 135. na ATP listi, nije uspeo da se plasira u drugo kolo Rolan Garosa. Na startu turnira, odmerio je snage sa italijanskim predstavnikom Flavijom Kobolijem, 53. teniserom sveta, ali nije uspeo da ga iznenadi. Koboli je slavio sa 3:1 u setovima (6:2, 6:3, 6:7 (2:7), 6:3), a meč je trajao tačno tri sata.

Međedović je lako izgubio prva dva seta. Italijan je oba puta brzo dolazio do vođstva od 4:1 uz dva brejka prednosti, koje nije ispuštao do kraja setova.

Prava borba vodila se tek u trećem setu, kada je Međedović pokazao svoje pravo lice. Izborio se za taj-brejk i u njemu sjajno odigrao, prepustivši samo dva poena svom rivalu.

Međutim, umesto da mu ovaj uspeh podigne samopouzdanje, u četvrtom setu je usledio novi pad u njegovoj igri. Koboli je iskoristio priliku i rutinski završio posao, ponovo stekavši dva brejka prednosti i poveo sa 5:1. Međedović je tek tada počeo da pruža jači otpor, smanjivši na 5:3, ali nije imao snage za preokret.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter