0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/youtube

EMOTIVAN ZAVRŠETAK KARIJERE: Bivši fudbaler Zvezde se oprostio, a navijači crveno-belih će ga pamtiti po jednom golu! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 28.05.24 u 14:40

Ovaj pogodak će se pamtiti

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Filip Kasalica, odlučio je da stavi tačku na svoju bogatu fudbalsku karijeru. U 36. godini života, Kasalica je tokom proteklog vikenda odigrao svoju poslednju utakmicu u dresu OFK Beograda.

Završetak karijere nije prošao nezapaženo, jer je ovaj iskusni napadač, koji je svojevremeno nosio i dres Crvene zvezde, ostavio dubok trag u srpskom fudbalu. Dok je nosio dres OFK Beograda, Kasalica je doprineo tome da klub uđe u Superligu Srbije, postigavši četiri gola za Romantičare. U znak zahvalnosti za sve što je pružio klubu, OFK Beograd mu je uručio prigodan poklon – uramljen dres sa brojem 11.

Ipak, emotivni trenuci nisu izostali ni van terena. Kasalica je organizovao oproštajnu zabavu na kojoj su se mnogi prisutni rastužili, a on sam nije krio svoje emocije. Na svom Instagram profilu, objavio je snimak na kojem se vidi kako se emotivno oprašta od svog dugogodišnjeg agenta, Radeta Ćaldovića, ističući koliko mu je značio tokom karijere.

FOTO: Printscreen/instagram

Njegov boravak u Crvenoj zvezdi od 2012. do 2014. godine ostavio je neizbrisiv pečat, a navijači ga pamte po legendarnom golu postignutom protiv Partizana u derbiju u Kupu.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter