0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

OSVAJANJEM KUPA ISPISAO ISTORIJU: On je najtrofejniji igrač Crvene zvezde ikada! (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.24 u 10:01

Impresivan broj trofeja!

Milan Rodić, fudbaler Crvene zvezde, zacementirao je svoje mesto u istoriji kluba kao najtrofejniji igrač. U utorak u Loznici, sa još jednim osvojenim peharom, Rodić je dostigao impresivnih 11 trofeja sa crveno-belima.

Nadmašio je dosadašnje legende kluba, poput Rajka Mitića, koji je osvojio deset trofeja (šest titula i četiri kupa), i Dragana Džajića, čiji se niz od pet titula, četiri kupa i Mitropa kupa sada našao u senci.

Dolazak na „Marakanu“ u julu 2017. godine označio je početak Rodićevog trijumfalnog puta. Od tada, osvojio je sedam titula i četiri Kupa Srbije, nadmašujući sve svoje prethodnike po broju trofeja. Sa sedam titula, Rodić je ne samo najtrofejniji igrač u istoriji Crvene zvezde, već i najuspešniji igrač svih vremena ekipe iz Ljutice Bogdana.

Pored toga, Rodić je ostvario impresivan rekord od preko 300 odigranih mečeva za crveno-bele, uz 13 postignutih golova i 29 asistencija. Njegovo iskustvo na terenu, naročito u evrokupovima gde je odigrao 79 mečeva, čini ga nezamenjivim delom tima.

Iako je već postigao zapanjujuće rezultate, ugovor koji mu traje do 2026. godine otvara mu vrata ka daljem uvećanju broja osvojenih trofeja.

10
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter