0
Košarka

Mario Hezonja during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Real Madrid and Crvena Zvezda at Wizink Center on March 29, 2024 in Madrid, Spain. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

HEZONJA PROGOVORIO O SVOJOJ SUDBINI: „Florentino Perez mi preti svaki put kada me vidi“

Objavljeno: 21.05.24 u 16:56

Još uvek nije poznato gde će Hrvat nastaviti karijeru

Već se dugo priča o sudbini Marija Hezonje. Prvo se govorilo da sigurno napušta Real Madrid, da će potpisati za Panatinaikos, pa se spomenula i Barselona sa suludom ponudom, a sve vreme u pozadini se navijači Partizana nadaju da će Hrvat izabrati crno-bele boje.

Sada je o tome govorio i sam Hezonja. U razgovoru sa „El Mundo“, rekao je da još uvek ne zna gde će igrati naredne sezone.

Nemam j***nu ideju. Florentino Perez mi preti svaki put kada me vidi u trpezariji da moram da ostanem ovde. Nadam se da je tako. Svi radimo na tome da tako bude – rekao je Hezonja.

Hezonju i Real u petak čeka fajnal for Evrolige, a u u polufinalu u Berlinu igraju protiv Olimpijakosa. Hezonja je ove sezone na 36 utakmica Evrolige beležio prosečno 13,7 poena i 4,4 skoka.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter