1
ATP
Novak Đoković

Novak Đoković (FOTO: Starsport)

POSEBAN POKLON ZA ĐOKOVIĆA U ŽENEVI: Novak dočekan na specijalan način u Švajcarskoj!

Objavljeno: 21.05.24 u 09:12

Novak je ugošćen kako treba u Švajcarskoj

Najbolji srpski i svetski teniser, Novak Đoković, trenutno se nalazi u Švajcarskoj gde učestvuje na turniru iz serije 250 u Ženevi, pripremajući se za predstojeći Rolan Garos. Svoj slobodan dan između mečeva iskoristio je za drugi hobi – praćenje fudbala.

Đoković je posetio utakmicu između Jang Bojsa i Serveta, koja se igrala upravo tog dana. Tokom posete, snimili su ga navijači, a dobio je i poseban poklon od domaćina.

Naime, Đoković je od kluba Servet dobio dres sa njegovim prezimenom i posebnim brojem na leđima. Umesto uobičajenih brojeva 10 (koji se često dodeljuje najboljim fudbalerima) ili 1 (koji bi predstavljao njegov ATP renking), Đoković je dobio dres sa brojem 24, što simbolizuje broj njegovih osvojenih Grend slem titula.

Ova gest pokazuje koliko je Đoković cenjen ne samo u teniskom svetu, već i među ljubiteljima fudbala. Njegova poseta fudbalskoj utakmici i poseban poklon od strane Serveta samo dodatno potvrđuju njegovu popularnost i uticaj u sportskom svetu.

5
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter