0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot

OVAKO JE VILDOZA ISPISAO ISTORIJU EVROLIGE: Magični Argentinac u Zvezdinom dresu kreirao momenat za večnost! (VIDEO)

Objavljeno: 17.05.24 u 12:03

Pamtiće se dok je takmičenja.

Prema izveštaju Matea AndreanijaCrvena zvezda planira da ovog leta angažuje argentinskog košarkaša Luku VildozuVildoza je prošle sezone pokazao solidne igre u crveno-belom dresu, ali je nakon toga prešao u redove Panatinaikosa, gde nije uspeo da pruži očekivane performanse.

Pod vođstvom trenera AtamanaVildoza nije dobio značajnu minutažu, što je dovelo do špekulacija o njegovom mogućem napuštanju Atine, iako je ugovor sa tim klubom potpisan na trogodišnji period.

Ukoliko se realizuje transfer, dolazak Vildoze u Crvenu zvezdu bio bi značajan korak napred za klub sa Malog Kalemegdana. Tokom ove sezone, Vildoza je prosečno beležio 5,8 poena i 1,5 asistencija po meču.

Ipak, najbolji momenat sjajnog argentinskog organizatora igre bio je onaj u prvom istorijskom večitom derbiju u Evroligi, kada je Luka probio odbranu Partizana, te nakon što su crno-beli skupili, dodao loptu do samog Nemanju Nedovića, koji je rešio pitanje pobednika.

8
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter