0
Fudbal
Srđan Plavšić

FOTO: Printscreen/Instagram

NEOČEKIVANE VESTI: Bivši fudbaler Crvene zvezde je operisan! (FOTO)

Objavljeno: 14.05.24 u 23:55

Objavio je da je sve u redu i da se odlično oseća

Srđan Plavšić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, koji trenutno nastupa za poljski klub Rakov iz Čestokove, uspešno je operisan u Finskoj nakon teške povrede koja ga je udaljila sa terena tokom sezone.

Operaciju je obavio poznati finski hirurg, Lase Lempainen, u gradu Turkuu, a Plavšić se nakon zahvata obratio porukom navijačima na društvenim mrežama.

Na svojim profilima objavio je fotografiju iz bolničkog kreveta, pokazujući podignuti palac kao znak da je sve prošlo u najboljem redu.

Srđan Plavšić
FOTO: Printscreen/Instagram

Operacija je prošla uspešno. Hvala svima na podršci. Predstoji mi dug period oporavka i rehabilitacije, ali ću dati sve od sebe da se vratim što pre – napisao je Plavšić uz nekoliko emotikona.

Poslednji put Plavšić je bio na terenu 17. februara u meču protiv Pjast Gljivica, gde je zabeležio i asistenciju za jedan pogodak. Sada ostaje da se vidi da li će uspeti da se oporavi i bude spreman za početak naredne sezone.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter