0
AdmiralBet ABA Liga
KK Crvena zvezda - KK Partizan, Kevin Panter, Miloš Teodosić

Kevin Punter Milos Teodosic Crvena Zvezda - Partizan, ABA Liga, Belgrade, Serbia on Jan. 28, 2024. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŠOKANTNE KVOTE ZA DERBI: Zvezda i Partizan započinju bitku za titulu, a jedan rival je veliki favorit!

Objavljeno: 12.05.24 u 12:32

Zvezda će imati prednost domaćeg terena u finalnoj seriji

Crvena zvezda je proglašena velikim favoritom u prvom meču finala ABA lige protiv Partizana, prema oceni kladionica. Sutra veče u „Pioniru“ će započeti finalna serija, a Crvena zvezda će imati prednost domaćeg terena, što će dodatno ojačati njihovu poziciju.

Kladionice su jasno stavile Crvenu zvezdu kao favorita u ovom susretu, dajući im kvotu od samo 1,55 za pobedu, dok je kvota na pobedu Partizana 2,80. Takođe, postoji i mogućnost da meč ode u produžetke, sa koeficijentom od 14,00.

Crvena zvezda se odlučila da domaći teren za finale bude hala „Pionir“, verujući da će to biti istinska prednost za njih. Osim podrške sa tribina, još faktora ide u prilog Crvenoj zvezdi, kao što je činjenica da su u prethodne dve finalne serije ABA lige sve pobede ostvarile domaće ekipe.

Prva dva meča će se odigrati sutra i u sredu, sa domaćinstvom Crvene zvezde. Treći meč je zakazan za nedelju, 19. maja, a domaćin će biti Partizan. Ukoliko bude potrebe, četvrti meč će se odigrati 21. maja, takođe pred navijačima Partizana, dok bi eventualna majstorica bila odigrana 25. maja pred navijačima Crvene zvezde.

23
42
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter