0
Košarka

FOTO: Printscreen/ YouTube

OVO JE BIO KLJUČ POBEDE: Meloun otkrio kako je motivisao igrače Denvera! (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.24 u 10:00

Ova pobeda će im dosta značiti i na mentalnom planu za predstojeću četvrtu utakmicu

Denver Nagetsi su se vratili u igru u seriji protiv Minesota Timbervulvsa, ostvarivši važnu pobedu na gostujućem terenu rezultatom 117:90 i smanjivši zaostatak na 2:1. Međutim, ono što je posebno istaknuto nakon ove pobede jeste način na koji je trener Denvera, Majkl Meloun, motivisao svoju ekipu.

Meloun je otkrio da je koristio kritike i skeptične komentare kao deo svog „plana“ za motivaciju tima. Na konferenciji za medije, Meloun je podelio kako je kreirao video snimak koristeći klipove koje je pronašao na internetu.

– Napravio sam edit, nisam bio siguran da li da pokažem, pokazao sam Džordanu i rekao je da moramo. To je edit gde svi pričaju da je gotovo, da smo pečeni, da su bolji. Svi ljudi. Nisu pogrešili, jer nakon dve utakmice bih i ja rekao isto, ali… Nisam hteo da pokažem jer većinu vremena ne obraćam pažnju na to šta pričaju, ali sam znao da će ovo biti pravi potez.

On je dodao da je bio nesiguran da li da pokaže ovaj video igračima, ali je na kraju ipak odlučio da im ga pusti, posebno nakon razgovora sa DeAndreom Džordanom, sugeriršući da verovanje u tim ostaje ključni faktor.

 Kao kad… Kad mislite da ne možete, ovako nešto će probuditi to u tebi, ako te to ne motiviše, ne znam šta će. DeAndre mi je pokazao da i dalje veruju, to je bilo moje pitanje, kad sednemo na avion i kreemo, da li verujemo u dve pobede u gostima.

10
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter