0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twittter/@nuggets

JOKIĆ IM ODSVIRAO POZNATU PESMU: Gober i Edvards na ringišpilu! (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.24 u 09:01

Jokić ih upoznao sa čuvenom pesmom Đorđa Balaševića

Nikola Jokić ponovno je oduševio košarkaški svet svojim majstorstvom u trećem meču plej-ofa protiv Minesote. Njegovi fenomenalni potezi obeležili su ovaj susret, a najupečatljiviji je bio onaj iz poslednje četvrtine, kada je priredio „ringišpil“ rivalima.

Naizgled jednostavna situacija, ali Jokić je svojom genijalnošću uspeo da iznenadi protivnike. Entoni Edvards i Rudi Gober su pretpostavili da će srpski centar uposliti Majkla Portera Džuniora, ali umesto toga, Jokić je izveo brz okret i krenuo direktno ka košu. U drugom pokušaju, postigao je poen, ostavljajući protivnike zapanjenim svojom brzinom i lukavošću.

Jokić je tokom celog meča demonstrirao zašto je trenutno najbolji igrač NBA lige. Sa učinkom od 24 poena, 14 skokova, devet asistencija, tri ukradene lopte i tri blokade, pokazao je svoju kompletnost i uticaj na igru svog tima.

Ovaj potez samo dodatno potvrđuje njegovu nadmoćnost na terenu i čini ga jednim od najinteligentijim igračem današnjice. Navijači Denvera mogu biti ponosni na svog MVP-a, a rivali se već sada pitaju kako zaustaviti ovog virtuoza košarke.

14
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter