0
ATP
Miomir Kecmanović

during the 2023 Davis Cup Final, Quarterfinal match between Serbia and Great Britain at Palacio de Deportes José María Martín Carpena, on November 23, 2023 in Malaga, Spain. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SENZACIJA U RIMU: Srpski teniser pobedio velikog favorita!

Objavljeno: 10.05.24 u 20:38

Norvežanin je bio veliki favorit u ovom susretu

Miomir Kecmanović, srpski teniser, izazvao je pravu senzaciju na masters turniru u Rimu, savladavši favorizovanog Kaspera Ruda rezultatom 2:1, nakon velikog preokreta.

Kecmanović je uspešno prošao u drugo kolo turnira, iako je odigravanje tog meča bilo odloženo zbog nepredvidivih vremenskih uslova. Međutim, to nije bila prepreka za mladog Srbina da pokaže svoje veštine i iznenadi teniski svet.

Početak meča nije bio naklonjen Kecmanoviću, gubio je 0:6 na početku, ali je pokazao izuzetnu mentalnu snagu, podigavši nivo svoje igre.

U drugom setu, Kecmanović je pokazao svoju odlučnost, odmah i napravio brejk. Iako je Rud uspeo da odgovori istom merom, Kecmanović je nastavio svoj napad i ponovo stekao prednost. Kecmanović je uspeo da izjednači rezultat na 1:1 u setovima.

Nastavak meča doneo je veliku borbu, ali je Kecmanović uspeo da šokira svog protivnika u sedmom gemu, osvajajući ključni brejk koji mu je doneo pobedu.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter