1
Domaći fudbal

Fudbal season 2014-2015 Crvena Zvezda-Izborna Skupstina 2014 Ratomir Dujkovic Beograd, 22.12.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

ZVEZDI JE NAJVEĆI PRIORITET OBARANJE REKORDA, UVEK TREBA DA JE PRVA: Nekadašnji golman oduševljen velikanom sa Marakane!

Objavljeno: 10.05.24 u 16:45

Jasan je čuveni golman.

Čuveni fudbalski golman Ratomir Dujković istakao je važnost velike dominacije Crvene zvezde u domaćim okvirima.

– Aktuelna generacija sa trenerom Vladanom Milojevićem je uspela sedmi put zarednom da osvoji titulu, što je veoma teško i predstavlja veliki uspeh. Biće vrlo zahtevno za druge klubove da nadmaše rekord, a važno je da smo uspeli da prestignemo večitog rivala po broju uzastopno osvojenih trofeja državnog prvaka. Nadamo se da ćemo na međunarodnom nivou napraviti iskorak, što bi nas još više podiglo na internacionalnoj lestvici. Zvezda konstantno ide na obaranje, ali i ostvaruje rekorde, što je važno za klub. Trebalo bi u Loznici da budemo pravi i dođemo do još jedne duple krune, četvrte u nizu – kaže nekadašnji čuvar mreže a prenosi Sportal.

– Ne bi trebalo propustiti performans navijača Crvene zvezde na proslavi titule. Siguran sam da spremaju nešto neverovatno za samo finale – zaključio je Dujković uz osmeh.

2
1
1 Komentara
  1. Koji ciganski bolesnik! Kaoi svi oni koji na bilo koji način, verbalno ili prećutno, podržavaju ovaj neviđen kriminal u svim sferama društva a u sportu i fudbalu je ta mafijaška pljačka najočiglednija. Čime se ponosiš bedni stvore? Nesrećom kompletne zemlje!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter