0
Domaći fudbal

Fudbal Super liga season 2012-2013.Dragan Dzajic Predsednik radne grupe.Beograd, 14.11.2012..foto: Novak Djurovic/Starsportphoto ©

DŽAJIĆ O ZVEZDINOJ DOMINACIJI: ‘Trebalo bi nastaviti u tom pravcu!

Objavljeno: 07.05.24 u 16:21

Mnoge je razljutilo što pomalo ostrašćeno govori o Crvenoj zvezdi, iako je on neminovno legenda tog kluba.

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije – Dragan Džajić, smatra da je nova titula beogradskih ‘crveno-belih’ plod dobrog i kvalitetnog rada:

Veliki je uspeh i za svako poštovanje biti prvak države sedam puta u nizu. Trebalo bi nastaviti u tom pravcu. Rezultati su plod kvalitetnog rada u kontinuitetu. ‘Žica’ je pogođena čim se titule osvajaju u seriji. Uvek se na kraju sabira rezultat, bez obzira da li su u njemu učestvovali mlađi ili stariji igrači – rekao je prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije, koji potom dodaje:

Crvena zvezda nikad ne staje i ne dozvoljava da se opustiš ni u jednom segmentu. Time je uspeh još veći. Mora već da se razmišlja o narednoj sezoni, a sigurno je želja crveno-belih da osvoje i kup i zaokruže sezonu duplom krunom – zaključio je on.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter