0
Evroliga
Matijas Lesor

Mathias Lessort, #26 of Panathinaikos Athens, Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Alen Smailagic, #9 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Aleksa Avramovic, #4 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Balsa Koprivica, #5 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Panathinaikos Athens Istanbul at Stark Arena on November 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OAKA RASPRODATA ZA MANJE OD POLA DANA: Lesor posao jasnu poruku navijačima!

Objavljeno: 03.05.24 u 23:40

Jasan je momak sa Martinika.

Bivši igrač crno-belih bio je jedan od ključnih igrača u pobedi atinskog tima nad Makabijem rezultatom 95:88 u četvrtom meču četvrtfinalne serije Evrolige.

Sada se serija vraća u Atinu, gde je legendarna OAKA rasprodata za manje od pola dana, tako da je jasno da će zeleni pakao sačekati Izraelce.

U susret tome, govorio je i Matjas Lesor.

Nismo želeli da se ova serija završi. Opet, nismo uradili ništa osim što smo seriju odveli u petu utakmicu. Posao još nije gotov, ove godine oni su nas dobili dva puta kod kuće, ali s druge strane znamo snagu našeg terena. Ne želim da kažem da ovom pobedom nismo uradili ništa, ali to što se vraćamo kući ne znači da smo se već kvalifikovali. Biće to veliki meč- rekao je Lesor za grčku Gazetu.

Velika je stvar za mene biti u ovoj poziciji drugu uzastopnu sezonu, na 40 minuta od Fajnal fora. Prošle godine nisam uspeo, ali ove godine imamo ono što je potrebno da uspemo i odemo u Berlin. Prošle godine sam takođe bio blizu i znam šta je potrebno da uradimo sada. Da damo svoje srce, da krvarimo. Da poginemo na parketu i igramo kao da nam je to poslednja šansa, što zapravo i jeste trenutno.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter