0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN/X/ NBA Memes

JOKIĆEV SAIGRAČ I PORODIČNI HAOS: I treći brat Majkla Portera Džuniora u problemima!

Objavljeno: 02.05.24 u 11:27

Sva trojica imaju probleme sa zakonom…

Krilo Denver Nagetsa, Majkl Porter Džunior, suočava se sa izazovima izvan terena iako je igrao izvanredno u prvoj rundi. Nakon što je izašao iz svlačionice, suočava se sa teškim porodičnim problemima. Članovi njegove porodice suočavaju se sa zakonskim problemima na različite načine.

Najnoviji incident uključuje brata Dževona Portera, studenta Univerziteta Misuri, koji je uhvaćen u vožnji pod uticajem alkohola. Međutim, haos je počeo sa Majklovim bratom Džavonteom, koji je doživotno suspendovan iz NBA lige zbog učešća u nameštanju svojih utakmica.

Ovo je samo nastavak problema, sada se i Majklov brat Koben suočava sa ozbiljnim posledicama. Osuđen je na šest godina zatvora nakon što je, pod uticajem alkohola, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala Keti Rotman u januaru prošle godine.

Majkl se suočava sa izazovom da zadrži svoj fokus pred nadolazećim duelom u drugoj rundi protiv motivisanih Minesota Timbervulvsa.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter