0
Domaći fudbal

Zoe Kilian Bevis, Besim Serbecic, celebrate during the Kup Srbije season 2023/2024 quarter finals match between Radnicki 1923 v Novi Pazar at stadium Cika Daca on April 11, 2024 in Kragujevac, Serbia. (Photo by Dragan Karadarevic/Starsport.rs ©)

RADNIČKI NE ODUSTAJE OD EVROPE: Kragujevčani razmontirali slabašani Napredak!

Objavljeno: 28.04.24 u 20:54

Radnički nastavlja da ređa pobede

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca demonstrirali su svoju nadmoć večeras u Kruševcu, osvojivši ubedljivu pobedu nad ekipom Napretka rezultatom 4:1 u meču 32. kola Superlige Srbije, u drugom kolu plej-ofa.

Radnički je dominirao tokom celog meča, a golove su postigli Luka Zorić u 12. minutu, Miloš Ristić u 28. minutu i u četvrtom minutu nadoknade vremena, kao i Sali Vižđi u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena. Napredak je uspeo da postigne tek jedan gol, postignut od strane Jovana Marinkovića u 73. minutu.

Ova pobeda značajno je unapredila poziciju Radničkog na tabeli plej-ofa Superlige Srbije, sada se nalazeći na četvrtom mestu sa 56 osvojenih bodova. Sa druge strane, Napredak se nalazi na osmom mestu sa 39 bodova.

U narednom kolu plej-ofa Superlige Srbije, Radnički će biti domaćin ekipi Mladosti u Kragujevcu, dok će Napredak igrati protiv Čukaričkog u Beogradu.

Ova ubedljiva pobeda Radničkog donosi nadu navijačima da bi njihov tim mogao da ostvari još bolje rezultate u nastavku sezone, dok će Napredak morati da se potrudi da poboljša svoje performanse u narednim mečevima kako bi ostvario svoje ciljeve u ovom takmičenju.

Standings provided by Sofascore
0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter