0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA NEĆE DA ODUSTANE: Šampion Srbije krenuo u poteru za igračem koga je hteo još zimus!

Objavljeno: 26.04.24 u 17:12

Zvezda definitivno želi da ga angažuje

Nakon neuspešnih pregovora zimus, Crvena zvezda ne odustaje od svoje namere da dovede korejskog reprezentativca Seola Jong Vua na bekovsku poziciju. Iako transfer nije realizovan prethodne sezone zbog odluke trenera Ulsana Hjong Mung Boa, koji je stavio veto na transfer, interesovanje Crvene zvezde ne jenjava.

Seol Jong Vu, koji se istakao svojim igrama i fleksibilnošću igrajući na obe bekovske pozicije, i dalje je visoko na listi prioriteta Crvene zvezde. Sportski sektor crveno-belih smatra ojačanje bekovskih pozicija ključnim za nadolazeću sezonu, imajući u vidu potrebu za rotacijom i kvalitetom na terenu.

Iako su se tokom prethodne sezone suočavali sa problemima na bekovskim pozicijama, Crvena zvezda je odlučna da pronađe adekvatna rešenja. Dok su Milan Rodić i Srđan Mijailović bili ključni igrači, nedostatak konkurencije na tim pozicijama pokazao je potrebu za dodatnim pojačanjima.

Seol Jong Vu bi bio idealno rešenje za Crvenu zvezdu, s obzirom na njegovu sposobnost da pokrije obe bekovske pozicije i pruži stabilnost i kvalitet u odbrani i napadu. Sveukupno, interesovanje Crvene zvezde za korejskog reprezentativca ostaje visoko, a navijači s nestrpljenjem iščekuju mogućnost realizacije ovog transfera tokom letnjeg prelaznog roka.

19
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter