0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

LUKA ILIĆ NIJE JEDINI: Crvena zvezda vraća još jednog bivšeg fudbalera, ljubimca Delija!

Objavljeno: 26.04.24 u 14:34

Zvezda sprema veliko pojačanje

Nakon uspešnih nastupa u nedavno završenim derbijima, fudbaleri Crvene zvezde sada se okreću narednim izazovima u šampionatu Srbije. Sledeće gostovanje je Vojvodini, a tim je spreman da nastavi svoj pobednički niz i osigura još jednu važnu pobedu.

Sa prednošću od deset bodova ispred rivala Partizana, Crvena zvezda je u odličnoj poziciji da se dodatno distancira u trci za titulu. Uz to, tim je nedavno obezbedio plasman u finale Kupa, što dodatno pojačava motivaciju igrača da nastave sa sjajnim rezultatima.

U međuvremenu, klub aktivno radi na pojačanjima kako bi osnažio svoj tim za predstojeće izazove. Prema najavama postoji mogućnost da se Luka Ilić vrati na Marakanu. Takođe se spominje i mogući povratak Nemanje Radonjića, koji trenutno igra na pozajmici u Majorci iz Torina, ali je u nemilosti svog trenera.

Nemanja Radonjić je već ostavio svoj trag u Zvezdi tokom sezone 2017/2018, kada je bio ključni igrač u obezbeđivanju evropskog proleća pod vođstvom trenera Vladana Milojevića. Njegov povratak bi mogao dodatno ojačati tim, s obzirom na njegovo iskustvo i prethodne uspehe u dresu crveno-belih.

Iako direktan plasman u Ligu šampiona može biti izazovan, s obzirom na uspeh Šahtjora u Ukrajini, Crvena zvezda ima cilj da se plasira u plej-of kao nosilac ukoliko bude prvak. Ovo bi predstavljalo važan korak ka ostvarenju njihovih evropskih ambicija.

Uz motivisan tim i moguća pojačanja, Crvena zvezda nastavlja da radi predano kako bi ostvarila svoje sportske ciljeve i obradovala svoje navijače širom Srbije.

41
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter