4
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/ Tiktok

GROBAR NASAMARIO ZVEZDAŠE: Predstavio se kao Alehandro iz Španije koji voli crveno-bele, a zapravo je reč o vatrenom navijaču Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.24 u 12:55

Predstavio se kao navijač Zvezde iz Španije, kasnije otkriveno da je vatreni navijač Partizana

Derbi između Crvene zvezde i Partizana uvek privlači pažnju širom sveta, a ovoga puta nije bilo drugačije. Na stadionu Rajko Mitić, gde su se sastali beogradski velikani u polufinalu Kupa, bilo je prisutno i nekoliko stranaca koji su pratili ovaj spektakl.

Crvena zvezda je odlučila da iskoristi ovu priliku i napravi kratku anketu sa nekima od njih, želeći da prikaže internacionalni interes za večiti derbi. Međutim, jedan od prikazanih „stranaca“ iznenadio je mnoge.

FOTO: Printscreen/ Tiktok

Na snimku objavljenom na TikToku kluba, predstavio se kao Alehandro iz Španije, koji je došao da prisustvuje „jednom od najopasnijih derbija na svetu, Crvena zvezda – Partizan“. Međutim, brzo se ispostavilo da Alehandro nije pravi stranac, već veliki navijač Partizana.

Na društvenim mrežama je otkriveno da je on redovan posetilac utakmica crno-belih, podržavajući ih kako u košarci, tako i u fudbalu. Na svom Instagram profilu čak ima fotografije sa bivšim košarkašima i fudbalerima Partizana.

Ova zabuna je izazvala smeh među korisnicima društvenih mreža, koji su se šaljivo pitali: „Zar ti nisi iz Španije?“. Alehandro je na ove komentare odgovorio sa šaljivom notom, dodatno doprinoseći atmosferi humora i prijateljstva koji su karakteristični za fudbalske derbije.

8
5
4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter