1
Domaći fudbal

Gelor Kanga (FOTO: FK Crvena zvezda)

ZAŠTO KANGA NIJE IGRAO DERBI? Milojević dao odgovor na pitanje svih pitanja!

Objavljeno: 25.04.24 u 11:54

Mnogi su se pitali zašto Gelor Kanga nije započeo derbi

Crvena zvezda je pred polufinale Kupa Srbije protiv Partizana iznenadila mnoge navijače time što u timu nije bilo Gelora Kange, igrača koji je prethodna dva puta bio starter u duelima sa večitim rivalom i čak postigao gol iz penala u prošlom susretu. Umesto njega, trener Vladan Milojević izabrao je taktičku postavu koja je uključivala Ivanića i Stamenića na bokovima.

Milojević je objasnio ovu odluku rečima: – Ovo je samo taktička postava. Kanga je nama jedan od najbitnijih igrača. Kod mene su svi standardni i oni to znaju. Nisam rob imenima, sve zavisi od toga kako se pripremimo i analiziramo, tako da smo želeli da imamo dva boka, kao i Ivanića i Stamenića, koji su igrali ‘boks tu boks’, a Kanga je dobio malo predaha za nastavak sezone.

Ova odluka trenera dobija poseban značaj s obzirom na to da Crvena zvezda u nedelju gostuje Vojvodini, timu sa kojim će 23. maja igrati finale Kupa. Očigledno je da je Milojević odlučio da odmori Kangu kako bi bio u najboljoj formi za važne naredne utakmice.

2
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter