1
Domaći fudbal

during the derby derbi veciti Polufinale Semifinals Kup Srbije Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 24, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DULJAJ NAKON ELIMINACIJE: ‘Izuzetno je teško igrati sa Zvezdom!’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.04.24 u 21:55

Nikada nije prijatno izgubiti od najvećeg rivala.

Crvena zvezda je u okviru polufinala Kupa Srbije dočekala i nadigrala ekipu Partizana – 2:0

Prvi pogodak bio je autogol Filipovića, dok je drugi gol bio delo Pitera Olajinke. Nakon utakmice svoje prve utiske izneo je trener Partizana, Igor Duljaj:

Na kraju se pamti rezultat. Zvezda je bila bolja za ta dva gola. Mi smo u napad stavili dva brza igrača i tu smo stavili u problem Zvezdu. Ali, naivno smo primili prvi, potom i drugi gol. Kasnije je utakmica bila izbalansirana i bilo je prostora za igrače Zvezde, jer smo mi morali da rizikujemo sa više igrača napred. Izuzetno je teško igrati sa Zvezdom na njihovom stadionu dva puta u četiri dana. Moramo da se spremamo za naredni meč. – rekao je Duljaj, te potom dodao:

Zvezda u svojim redovima ima dosta iskusnijih igrača. Ako smo iz ovog poraza dobili, to su Baždar koji ima 22 igrača, Severina 23, Goh 25, Marković 23… Ovaj tim ima potencijal.

Sveta Marković se požalio na bol u kolenu i nisam želeo da rizikujem. To je jedini razlog zbog čega je došlo do promene na poluvremenu – zaključio je trener Partizana.

Zvezda će u finalu Kupa Srbije igrati protiv ekipe Vojvodine.

1
0
1 Komentara
  1. Molim te Igore idi, ne ide i ti to viidis kalkulises a neznas ni sam zasto i kako Partizan nema igru odavno odbrana nula kiksare napad isto zadnje vreme los da losiji nemoze biti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter