2
Domaći fudbal
Pavle Ilić

Glavni sudija: Ilić Pavle 1. pomoćni sudija: Simović Miloš 2. pomoćni sudija: Đorović Nikola Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SUDIJSKI STRUČNJAK STAO U ODBRANU PAVLA ILIĆA: „Zašto da ne sudi treći derbi zaredom kada je sve radio BEZ GREŠKE!“

Objavljeno: 24.04.24 u 13:04

Mnogi se ne bi složili sa ovakvom ocenom suđenja Pavla Ilića

Mnogo kontroverzi je izazvalo suđenje Pavla Ilića na 173. večitom derbiju, pogotovo na crno-beloj strani Topčiderskog brda.

Naime, Partizan je ocenio njegovo suđenje kao „skandalozno“ i da je direktno radio na štetu tog kluba zbog čega između ostalog i nije dobio mogućnost da sudi treći derbi u nizu.

Oni koji delegiraju sudije ukratili su ovog delioca pravde za pravo malo čudo. Da sve bude još neobičnije, u FSS su arbitražu Ilića ocenili kao besprekornu.

S tim u vezi, ogasio se Raka Đurović koga interesuje zašto Pavle ponovo ne vodi glavnu reč na okršaju Zvezde i Partizana u Kupu Srbije.

Hej, Fudbalski savez Srbije, zašto ne sudi opet Pavle Ilić utakmicu Crvena zvezda – Partizan kad je prethodnu odsudio bez greške? Ako je nekad bila prilika da se pokaže potpuna nezavisnost i neutralnost, to je bila ova – izaberete Srđana Jovanovića i svima zapušite usta. Zašto smo znali da se neće to desiti? – napisao je Đurović na društvenoj mreži „X“ uz brojne smajlije koji plaču od smeha i simbolizuju cirkus.

9
8
2 Komentara
  1. Pogledajte sve sporne situacije na Youtube, gde možte zaustaviti sliku, pomrati po milimetar napred-nazad, bezbroj puta, i videćete da je sudija besprekorno, bez greške i navijanja vodio utakmicu. Zaboravite navijačke strasti i nemojte nepravedno optuživati, da bi nešto potigli mimo terena.

    2
    1
    Odgovori
    • A posle nam svima smeta kad nas političari prave budale kod naših rođenih očiju. Isto je sa vama poštenim navijačima zvezde i još većim poštenjačinama iz FSS-a. Daj prijatelju ne brukaj se

      0
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter