0
Košarka
Džamal Marej

FOTO: Twitter/@nuggets

LEJKERSIMA USPELA ŽALBA: Sudije priznale da su oštetile Lebrona i ekipu protiv Denvera! (VIDEO)

Objavljeno: 24.04.24 u 10:33

Evo na koji način su sudije napravile grešku

Druga utakmica plej-of serije između Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa ostavila je gorki ukus u ustima Lejkersima nakon što su Nagetsi trijumfovali uz zvuk sirene, pogotkom Džamala Mareja. Međutim, nakon što su gosti izrazili nezadovoljstvo suđenjem tokom meča, NBA liga je potvrdila da su imali osnova za prigovor.

Prema saopštenju NBA lige, arbitri su napravili dve ključne greške koje su značajno uticale na ishod utakmice, potvrđujući pravo Lebrona i ekipe na žalbu.

Analizom je utvrđeno da su Lejkersi bili oštećeni u kritičnim trenucima. Prvo, Denver je imao neregularnu prednost jer sudije nisu dosudile tri sekunde u reketu u defanzivi Nikoli Jokiću, što je omogućilo Nagetsima da zadrže posed lopte. Drugi ključni momenat je bio nedosuđeni faul nad Lebronom Džejmsom u završnici utakmice, kada ga je zaustavio Kentevijus Kaldvel-Poup.

Ove greške su postale predmet rasprave među košarkaškim entuzijastima i stručnjacima, dok se Lejkersi osećaju oštećeno zbog nepravde na terenu.

NBA liga će verovatno preduzeti određene korake kako bi osigurala da se ovakvi incidenti ne ponove u budućnosti, dok se Nagetsi raduju svom trijumfu, ali ne bez senke sumnje koja je bačena na pobedu.

0
7
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter