0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda - FK Partizan, derbi

Crvena Zvezda - Partizan, Superliga Srbije, Srbija, Beograd Mart 9, 2024. (photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

(ANKETA) VEČITI DERBI U POLUFINALU KUPA: Može li Crvena zvezda opet da pobedi ili će Partizan imati odgovor?

Objavljeno: 24.04.24 u 08:19

Crvena zvezda i Partizan se bore za finale Kup Srbije

Napeto rivalstvo između Crvene zvezde i Partizana dostiže svoj vrhunac večeras, 24. aprila, u okviru polufinala Kupa Srbije. Oči fudbalske javnosti su uprte u stadion Crvene zvezde gde će se odigrati ova epska bitka.

Situacija je napeta nakon prethodnog meča u okviru Superlige Srbije, gde je Crvena zvezda ostvarila dramatičnu pobedu rezultatom 3:2, nakon rekordnih 15 minuta nadoknade vremena.

Prethodni večiti derbi, odigran pre više od mesec i po dana, završen je nerešenim rezultatom 2:2, dodatno podgrevajući rivalstvo i napetost između ova dva velika kluba.

Sva tri ovde pomenuta derbija će biti odigrana na stadionu Crvene zvezde, što dodatno povećava značaj večerašnjeg susreta. Atmosfera će biti naelektrisana, a navijači će biti spremni da podrže svoje favorite do poslednjeg trenutka.

Pobednik ovog meča će se plasirati u finale Kupa Srbije, gde će se suočiti sa boljim iz duela Radnički Kragujevac – Vojvodina. Ovo je prilika za obe ekipe da ostvare veliki uspeh i pokažu svoju snagu i kvalitet na putu ka osvajanju trofeja.

Ko će pobediti na derbiju u polufinalu Kupa Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

12
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter