2
Domaći fudbal

Daniel Castillo Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

FK PARTIZAN SE OGLASIO: Evo šta poručuju iz Humske!

Objavljeno: 22.04.24 u 13:53

Videćemo šta će biti u narednim satima.

Nakon subotnjeg večitog derbija koji je Partizan izgubio na stadionu ‘Rajko Mitić’, revoltirani suđenjem, ‘crno-beli’ su najavili da neće izaći na polufinale Kupa Srbije.

Prema inforacijama, njih je u tome podržao šef stručnog štaba Igor Duljaj.

Dok se čeka konačna odluka, da li će izaći na teren ili ipak ne, klub se oglasio kako bi bar na nekoliko sati zaustavio glasine:

Usled dešavanja na proteklom derbiju, FK Partizan neće održati redovnu konfrenciju za medije pred polufinalnu utakmicu Kupa Srbije. U vezi sa svim budućim odlukama Kluba bićete blagovremeno obavešten – rekli su iz Humske.

17
8
2 Komentara
  1. Pa to je valjda jasno. Klub, društvo čiji je pokrovitelj vladar i gazda Srbije, da mu ne pominjem ime, da mi ne bude još veća muka, klub koji je inače oduvek policijska filijala kadrova i svega sličnog, društvo čiji su nejsvetliji članovi osuđivani gangsteri,Džaja & co., mora da bude prvak.

    Oduvek je tako.

    U policijsko državi i ne može drugačije.
    Partizan je takođe pod praškom kriminala, i tu su naravno udruženi političari i mafijaši, ali to je neuporedivo „slabija“ organizacija i može tek ponekad da bude prvak….

    Onda kada se tamo gde je vlast ocenjuje da je to u interesu Crvene zvezde.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter