5
Domaći fudbal
FK Partizan

from left Leonard Owusu, Bibras, Arandjel Stojkovic, Natkho Natcho, Aleksandar Filipovic, goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Samed Bazdar, Daniel Castillo, Youngjun Goh during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Napredak Krusevac at stadium FK Partizan (JNA) on March 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠOKANTNE VESTI IZ HUMSKE, DULJAJ PODRŽAO ODLUKU: Igrači Partizana uopšte ne žele da igraju derbi u Kupu Srbije!

Objavljeno: 22.04.24 u 10:57

izgleda da stvarno neće izaći na teren.

Fudbaleri Partizana su ponovo doživeli gorak poraz u Superligi Srbije, ovog puta od Crvene zvezde u 173. večitom derbiju, rezultatom 3:2. Ovaj neuspeh dolazi nakon nedavnog poraza od Čukaričkog, takođe sa 3:2, nastavljajući niz razočaravajućih rezultata za crno-bele. 

Informer prenosi, da je neimenovani izvor istakao da igrači Partizana ne žele da igraju večiti derbi u polufinalu Kupa Srbije.

– Igrači su bili vidno revoltirani dešavanjima na proteklom derbiju. Smatraju da su pokradeni i ma kako da su odigrali, izgubili bi. Takav tretman ih boli. Navijačli su došli da ih podrže, a u jednom momentu su im skandirali „Izađite napolje“. Krivo im je što i tada nisu napustili teren i poručili su Duljaju da ne žele da igraju u sredu. On ih je podržao u odluci, rekavši im da ne želi da autiče na njihov stav.

– Niko iz kluba ne želi zvanično da se oglasi hoće li igrati ili neće, jer hoće još jednom da popričaju sa igračima. Verovatno će pokušati da ih ubede da ipak igraju, jer je to fer i sportski. U krajnjem slučaju, rukovodstvo je pomenulo da ne igraju Kup i nema pravo sad da se ljuti na igrače, koji su takođe stava da ne žele da igraju.

209
54
5 Komentara
  1. Dnikad i nisu imali sramotu ceo život kukaju na druge to boze sve pošteni u igri i ponašanju na terenu kako vas nije sramota i netreba da igrate jel vama nije problem zvezda nego vam svi smetaju sram ih bilo neće da vas puste da pobedite da igrate fudbal, pa igrajte a ne da se pretvara te ubijete i na silu i napadanje sudija to već radite 5kola u nazad, A PORAZ JE SASTAVNI DEO IGRE BAR TOLIKO ZNATE.

    0
    1
    Odgovori
  2. Fudbaleri najbolje znaju sta je sarkazam sudjenja i onog namestenog sudije ali se oni nista ne pitaju o odluci da igraju ili da ne igraju sledeci mec. Uprava kao dize glas i preti ali isto tako zna da ce morati podviti rep jer se zna ko im je tata i ko ih odrzava na funkcijama. Sve ovo sto gledamo u nasem fudbalu je vise nego sramota ali ko te pita za sramotu jer u srpskom recniku rec „sramota“ vec decenijama vise ne postoji.

    6
    1
    Odgovori
  3. Šta kaže,kako god da su odigrali izgubili bi…kao odigrali su dobro.Pa dajte ljudi ,nemojte biti smjesni.
    Naravno da ih je Duljaj podržao,pa on je pobjegao i prije prošlog derbija!Samo je pitanje da li će biti adekvatno kažnjeni,ili će kaokosarkaska sekcija,biti nagrađeni za bežanje plaćenim dugovanjima od strane države,i nekim evropskim takmičenj

    8
    3
    Odgovori
    • Znam da je velki broj igrao keca na Zvezdu bilo je tu i mnogo navijača crno-beih normalno Stvorena je priča da Zvezda ima mnogo bolji tim da će ih prekaziti.I onada se na terenu vidi da Zvezda samo ima mnogo bolji marketing .Jedno je sigurno bila je to mnogo dobra utakmica .U sredu ponovite neka opet bude neizvesno i ako je stvorena veštačka frka pa ispao je i Siti može i Zvezda.

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter