0
AdmiralBet ABA Liga
KK Mega - KK Cedevita Olimpija

FOTO: ABA liga

MEGA ZAKAZALA POLUFINALE SA ZVEZDOM: Četa Marka Baraća drugi put u nizu zgazila Cedevita Olimpiju!

Objavljeno: 21.04.24 u 22:33

Mega će biti drugi srpski tim u polufinalu plej-ofa ABA lige

Nastavljajući da piše svoju najlepšu priču ove sezone u Jadranskoj košarci, Mega je još jednom potvrdila svoj status ozbiljnog tima, pobedivši Cedevita Olimpiju u drugoj utakmici četvrtfinala rezultatom 85:71, time se plasirajući u polufinale regionalnog takmičenja, gde čeka boljeg iz duela između Crvene zvezde i SC Derbija!

Mega je pokazala izuzetnu igru tokom cele sezone, a ovaj trijumf samo je još jedna potvrda njihove sposobnosti da se nose sa najboljima. Utakmica je započela izjednačeno, ali Mega je postepeno izgradila prednost tokom meča.

U poslednjih deset minuta, Mega je ubrzala ritam i potpuno dominirala terenom, vežući poene bez greške. Sa druge strane, Cedevita Olimpija se suočila sa sve većim problemima, koji su na kraju bili previše za prevazići.

Najbolji igrači u redovima Mega bili su Nikola Đurišić i Stefan Miljenović, sa po 20 poena, dok je Đurišić takođe zabeležio tri ukradene lopte. Andrija Jelavić i Petar Kovačević takođe su dali značajan doprinos sa 16, odnosno 12 poena.

Sa druge strane, najbolji u timu Cedevita Olimpije bio je Šon Džons sa 15 poena, dok je Džastin Kobs dodao još jedan manje.

Ovom pobedom, Mega je pokazala svoju snagu i odlučnost, dok će se sada pripremati za izazove koji ih očekuju u polufinalu.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter