0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda - FK Partizan

referee sudija Pavle Ilic during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on September 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN ZOVE GROBARE NA DERBI: Objavili promotivni video, u prvom planu sudija Ilić (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.24 u 12:16

Derbi je na programu za manje od šest sati

U subotu od 18.00 časova Crvena zvezda će na svom stadionu dočekati Partizan u meču koji defakto odlučuje trku za titulu.

Partizan je u susret ovom meču putem društvenih mreža objavila i jedan promotivni video, putem kog su pozvali navijače da u što vrećem broju dođu na najveći srpski stadion.

Tokom tog video snimka, oni su u prvi plan istakli i glavnog arbitra Pavla Ilića, koji je delio pravdu i na prethodnom 172. večitom derbiju, kada je na neki način i uticao na rezultat.

U prvom planu je crveni Ksandera Severine, zatim start Hvanga na Kalulua gde crno-beli smatraju da je Korejac morao da dobije crveni karton. Na kraju je istaknut i živi zid koji je postavljen na 11 metara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter