0
Košarka

FOTO: Starsport

VUKČEVIĆ BRUTALNO ISKREN: „Nije mi se svideo period u Partizanu, proveo sam tamo dve loše godine!“

Objavljeno: 09.04.24 u 19:26

Zanimljiva izjava košarkaša Vašingtona

Do skoro igrač Partizana, a sada Vašington Vizardsa Tristan Vukčević, u razgovoru za španski Mundo Deportivo govorio je o svom periodu u crno-belom dresu i otkrio razloge zašto se uputio u NBA ligu. 

Kako on ističe, vreme provedeno u Partizanu mu se nije svidelo.

Bila je to moja odluka, nije mi se sviđalo u Partizanu. Proveo sam tamo dve veoma loše godine. Kada se ukazala prilika, rekao sam: Baš me briga, platiću i to je to. Dogodilo se mnogo stvari, ne želim da ulazim previše u detalje. Ali, nisam mnogo igrao i zbog toga se nisam osećao prijatno – rekao je Vukčević za Mundo Deportivo.

O Željku Obradoviću ima samo samo reči hvale.

Mnogo mi je pomogao, uvek lepo govorim o njemu. Imao sam 18 godina kada sam došao i to što sam imao priliku da vidim košarku negde drugde mi je zaista pomoglo, mogu tako da kažem.

Tristan je imao prvilegiju da igrački odrasta uz velike igrače kao što su Ljulj i Rudi Fernandez, ali je kasnije, upravo zbog velike konkurencije je odlučio da ode u Partizan.

Bilo je mnogo igrača na mojoj poziciji, Trej Tompkins, Jabusele, Dek… Niuje bilo mesta i razumeo sam. Dogovorili smo se da odem u Partizan, što nije bilo loše. To je nešto što sam razumeo, nadam se da ću jednog dana ponovo igrati u Real Madridu. To je najbolji klub na svetu, svako mora da ima to iskustvo, to je nešto što nigde ne postoji. Biti tako mlad tamo je neverovatna stvar. Morate dosta da čekate na šansu, ali ako je dobijete i igrate dobro, sve postaje nevažno – dodao je Vukčević.

13
14
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter