0
ATP
Novak Đoković

FOTO: Printscreen/Twitter

NOLE, ŠMEKERU: Đoković džentlmenskim potezom prema novinarki oduševio sve! (FOTO)

Objavljeno: 07.04.24 u 13:13

Lep gest Đokovića

Novak Đoković se priprema za prvi turnir na šljaci u Monte Karlu, nadajući se da će ova sezona doneti prvi trofej. Uoči početka takmičenja, dao je intervju za „Eurosport“, a pritom je napravio pravi džentlmenski gest.

Intervjuisala ga je nekadašnja francuska teniserka Aliz Lim, koja je tokom intervjua nosila Novakovu jaknu. Na pitanje zašto je to učinila, Aliz je odgovorila:

Imala sam sreću da budem sa Novakom, koji je bio džentlmen. Ovde je hladno, iako mnogi misle da je toplo – Aliz je poznata po svojoj vezi sa bivšim NBA asom Tonijem Parkerom.

Đoković je izrazio svoje ambicije predstojećeg turnira i pripreme za Rolan Garos, istakavši da je to jedan od najvećih turnira u tenisu i njegov najveći cilj na šljaci. Osim toga, pohvalio je svoju saradnju sa Nenadom Zimonjićem, koji mu pruža podršku i savete za optimizaciju igre.

Ziki je bio kao stariji brat, mentor, prijatelj, neko ko mi je uvek pomagao kao osoba i kao igrač. Trudimo se da iskoristimo što više. Ne vežbamo toliko na servis-volej igri, daje mi neke savete za pozicioniranje na mreži. Uživam u tome, videćemo gde će nas odvesti – rekao je Đoković.

Njegova posvećenost i optimizam obećavaju uzbudljivu sezonu tenisa, dok navijači s nestrpljenjem očekuju njegove nastupe na terenu.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter