0
Evroliga

grobari navijaci fans supporters flags zastave koreografija General overview Total ilustracija illustration during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN UVODI POSEBNE MERE BEZBEDNOSTI: Sve zbog dešavanja u Moskvi i falsifikovanih karata! (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.24 u 13:59

Važno obaveštenje za navijače

Košarkaški klub Partizan uveo je dodatne mere obezbeđenja za utakmicu 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa koja se igra u četvrtak!

Ovu informaciju medijima je, nepsoredno pred trening crno-belih u sredu, preneo PR kluba Ivan Ivković, te napomenuo da se Partizan suočava i sa problemom falisfikovanih ulaznica.

Nakon sastanka bezbednosnih službi, želim da u ime kluba saopštim da je odlučeno, u svetlu dešavanja u Moskvi, pooštrene bezbednosne mere od strane policije i svih službi na sutrašnjoj utakmici. Takođe, u ime kluba želim da obavestim navijače da se uvodi nova pretprovera ulaznica zbog pojave falsifikovanih karata. Postojaće pretprovera ulaznica ispred dvorane, tako da ćemo imati dva prstena provere sezonskih i dnevnih ulaznica pre nego što neko uđe u dvoranu – rekli su iz Partizana.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter