0
Košarka

FOTO: Denver Nuggets

DERBI ZAPADA PRIPAO DENVERU: Nikola Jokić dominirao na parketu! (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.24 u 08:50

Srpski centar predvodio tim iz Kolorada do novog trijumfa.

U derbiju Zapadane Konferencije NBA lige odmerili su snage košarkaši Denver Nagetsa Minesote Timbervuvls. Izabranici Majka Melouna ostvarili su pobedu rezultatom 115:112 i nakon poraza od Dalasa u prošlom kolu zabeležili novi pozitivan skor. Aktelni šampion najjačeg takmičenja na svetu je u jednom trenutku imao prednost od +18, ali je domaćin imao jako dobru treću deonicu.

Ključnu seriju Denver je napravio početkom poslednje četvrtine, 10:0, iako je Minesota u dva navrata nakon toga prilazila na -1. Na kraju poslednjeg dela susreta bilo je nerešeno (28:28), ali su Nagetsi uspeli da odnesu pobedu. Najefikasniji u ekipi iz Kolorada, kao i na samom meču bio je Nikola Jokić koji je postigao 35 poena, 16 skokova i dve asistencije.

Denveru su se još istakli i Majkl Porter sa 36 poena, Džamal Marej je dodao 18, uz 11 asistencija, a Eron Gordon 14 poena i 11 skokova. U redovima Minesote, Edvards je imao 30 poena, osam skokova i isto toliko asistencija, dok je Džejden Mekdenijels ubacio 26, uz šest skokova.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter