1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

USPEŠNIJIH IMA, DUGOVEČNIH TEŠKO: 110 rođendan velikana srpskog fudbala!

Objavljeno: 06.03.24 u 11:29

Veliki jubilej za novosadskog giganta.

Stara dama iz Novog Sada, velika Vojvodina, slavi svoj 110. rođendan.

Klub ponosno ističe svoju dugovečnost, istoriju i tradiciju, a na svojim društvenim mrežama su pozvali navijače da obeleže ovaj veliki događaj.

Saopštenje kluba prenosimo u celosti.

Fudbalski klub Vojvodina sa zadovoljstvom poziva sve svoje navijače, sugrađane i simpatizere koji u srcu nose belo-crvenu boju, da zajedno sa nama proslave jubilarni 110. rođendan naše „stare dame“.

Srce Srpske Atine biće domaćin svima koji vole Vojvodinu, u sredu 6. marta na platou ispred Srpskog Narodnog pozorišta sa početkom u 19 časova.

Dragi naši Vojvodinaši, vek postojanja nije mala stvar, a kada na taj vek dodate i još jednu deceniju, onda je to za ponos svih nas, podsetnik veličine naše „stare dame“ sa kojom se radujemo i tugujemo, i u dobru i u zlu.

Kao što i naš slogan kaže „mi smo jedno, to je naša snaga“, baš tako i želimo da se u sredu u centru našeg Novog Sada okupimo pod našom plavom zvezdom i uživamo u taktovima i ritmovima novosadskog Big Benda – stoji u objavi crveno-belih.

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter