0
Lifestyle

Matheus Saldanha Bruno Caboclo Partizan - Cedevita Olimpija, ABA Liga Srbija Beograd Mart 3, 2024. (photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

TEŠKA PRIČA SALDANJINE IZABRANICE: Vatrena Gabrijela preživela torturu od zvezde Junajteda, jedva je ostala živa! (FOTO)

Objavljeno: 04.03.24 u 12:56

Trpela je batine i tokom trudnoće

Košarkaši Partizana ostvarili su zapaženu pobedu u 21. kolu ABA lige, savladavši Cedevitu Olimpiju rezultatom 110:102. I dok su fudbaleri Partizana pružali podršku svojim kolegama, ovoga puta nisu bili u centru pažnje. Naime, pažnju prisutnih ukrao je neko drugi – atraktivna devojka Mateusa Saldanje.

Na utakmici je Saldanja bio u pratnji svoje devojke, Brazilke Gabrijele Kavalin, koja je svojom pojavom privukla sve prisutne. Gabrijela, inače poznata didžej s impresivnim brojem pratilaca na Instagramu, nije nepoznata javnosti, ali njeno prisustvo na tribinama ovoga puta je izazvalo dodatnu pažnju.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Gabriela Cavallin (@djgabicavallin)

Ono što je posebno zanimljivo jeste nedavni medijski skandal u koji je bila umešana. Gabrijela Kavalin, bivša devojka fudbalera Mančester junajteda Antonija, optužila ga je za nasilje. Niz optužbi obuhvatao je fizičko zlostavljanje, udaranje o zid, rezanje staklom, psihičko maltretiranje, a sve je kulminiralo tvrdnjom da ju je fudbaler udario prvi put 1. juna 2022. godine, dok je bila u drugom stanju.

Poludeo je kada me je video u noćnom klubu u kom se i on nalazio dok smo bili na zajedničkom odmoru u Brazilu. Poludeo je, stegao me za ruku i odvukao u automobil, a onda pretio da će me izbaciti iz istog dok je jurcao velikom brzinom. Rekao mi je da ukoliko nisam s njim, neću biti ni sa kim. Tresla sam se od straha – ispričala je medijima, kojima je dostavila fotografije i WhatsApp poruke kao dokaz maltretiranja koje joj je priredio Antoni, koji se sada nalazi u velikom problemu.

Drugi napad se navodno dogodio 15. januara ove godine, nakon što je Junajted pobedio Siti sa 2:1.

Udario me je u grudi iz sve snage, toliko jako da mi se silikonski implant izvrnuo naopako. Posle toga se izvinjavao i počeo da izmišlja kako me nije udario, kao nije hteo, nije bilo jako, pričao da me je samo odgurnuo i držao uza zid – ispričala je Gabrijela, a prenosi „Gardijan“.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Gabriela Cavallin (@djgabicavallin)

Treći navodni napad dogodio se 8. maja prošle godine kada je Antoni, kako Gabrijela tvrdi, pokušao da je čašom udari u glavu tokom svađe. Usled samoodbrane, ima veliku posekotinu na ruci, toliko duboku da joj je staklo došlo do same kosti. Tada je poslala poruku agentu:

Moram da pobegnem odavde pre nego što me ubije. Nađi mi let za Brazil, hitno.

Kada je Gabrijela izašla u javnost sa detaljima, odmah je reagovala reprezentacija Brazila. Nisu ništa čekali, već je krilni napadač odmah izbačen iz državnog tima i neće ga biti u mečevima nacionalne selekcije, a preti mu i sankcija Mančester junajteda.

2
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter