1
Domaći fudbal

Inbeom Hwang Crvena Zvezda - Partizan, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 20.12.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DANAS IGRAJU VEČITI: Zvezdino poslednje pravo na kiks u sezoni, Partizan mora da pobeđuje sve do kraja!

Objavljeno: 02.03.24 u 12:12

Danas su na programu dueli večitih rivala.

Crvena zvezda praktično igar poslednju utakmicu gde ima luksuz da ishod meča ne bude pobeda, jer igraju u Topoli protiv TSC-a.

Naime, poznato je koliko je tim Žarka Lazetića kompaktan i ume sa jačim rivalima, pa definitivno nije nemoguće da uzmu bod ili tri protiv crveno-belih.

Praktično remi u Vojvodini ništa ne menja u trci za titulu, jer Zvezda mora da pobedi derbi, gde bi sa tri boda preskočiča Partizan.

S druge strane, pošto je poznato „Zvezdino proleće“ izgleda nastupilo, Partizan mora da nastavi da pobeđuje, pa samim tim u Humskoj mora pasti i Železničar iz Pančeva.

Banatski tim je u lošoj formi, muče se rezultatski celo proleće, pa tako više ne može da bira rivale, nego  svakom meču, pa čak i protiv lidera prvenstva moraju da računaju na bodove.

Zvezda igra svoj meč od 16.00 časova, dok od 18.30 počinje duel Partizana. Oba meča možete gledati na Arena kanalima.

Standings provided by Sofascore

 

 

2
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter