0
Košarka

FOTO: HotSport

ŽOC GOVORIO NAKON POBEDE NAD HERCEGOVCEM: Ima primedbi samo na jednu stvar!

Objavljeno: 15.02.24 u 22:26

Zanimljivo prvo poluvreme.

Košarkaši Partizana i Hercegovca igrali su poslednji meč četvrtfinala ovogodišnjeg izdanja Kupa Radivoja Koraća.

Partizan je slavio na meču rezultatom 92:67.

Ko osvaja Kup Radivoja Koraća?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Nakon meča Željko Obradović je sumirao svoje utiske.

Igrali su dobru utakmicu, pogotovu Balša. Odigrao je poslednju utakmicu u ABA ligi protiv Igokee izvanredno i sem možda jedne ili dve situacije, sve ostalo je odradio na visokom nivou. Postao je svestan kvaliteta i da može da pomogne timu. Tristan je napadački dobro odigrao, čak i odbrambeno u pojedinim trenucima bolje nego ranije i to je ohrabrujuće. Prva četvrtina nije bila na tom nivou, ali sve ostalo, nemam nikakvih primedi. Voleo bih da to izgleda još bolje„.

Partizan je tako kompletirao polufinale Kupa Koraća u Nišu, gde će se odmeriti sa Vojvodinom. Drugi polufinalni par čine Crvena Zvezda i Čačak 94.

Uspeo sam da pogledam nekoliko utakmica Vojvodine. Gledao i čitavo prvo poluvreme u dvorani. Igraju veoma dobro, agresivno, menjaju odbranu i čestitke svima i treneru i igračima na izvanrednoj utakmici u četvrtfinalu, kao i svemu onome što rade. Posebno mi je drago zbog Rebrače, koji ulaže ogromnu energiju da se Vojvodina vrati gde bi trebalo da bude, želim im sve najbolje„, zaključio je Obradović.

9
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter