0
Košarka

Savo Drezgic during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Game 3 match between Partizan and Cedevita Olimpija at Stark Arena on June 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DREZGIĆU LEPO IDE PREKO BARE: Doskorašnji košarkaš Partizana deo prestižnog kampa u SAD!

Objavljeno: 09.02.24 u 18:27

Drezgić će biti jedini predstavnik Srbije

Bivši košarkaš Partizana koji se trenutno nalazi  u SAD, odnosno DME Akademiji – Savo Drezgić, ima priliku da bude deo prestižnog globalnog kampa „Košarka bez granica„, koji će se održati paralelno s Ol Star vikendom u Indijanapolisu od 16. do 18. februara.

Drezgić će biti jedini predstavnik Srbije među 40 najboljih srednjoškolskih prospekata do 17 godina iz 22 države. Učesnici će proći kroz različite testove i vežbe, uključujući atletske, motoričke, i skokove, ali će takođe imati priliku da prisustvuju seminarima i uče od iskusnih NBA i WNBA igrača poput Žoakima Noe i Detlefa Šrempfa.

Među igračima koji se izdvajaju na ovom kampu su Kaman Maluah, Aleks Konstanca, Nolan Traore, Noa Esenge, Vil Rajli, David Mirković i Mustafa Tiam.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter