1
Evroliga

FOTO: Starsport

EVROLIGA LIGA IZDALA SAOPŠTENJE POVODOM SASTANKA U BEOGRADU: Evo šta su poručili!

Objavljeno: 08.02.24 u 14:35

Da li će ‘večiti’ biti učesnici ovog takmičenja i naredne sezone?

Predsednik Evrolige, Dejan Bodiroga i i izvršni direktor Paulius Motiejunas boravili su u Beogradu pre izvesnog vremena i imali sastanak sa Partizanom Crvenom zvezdu. Špekulisalo se da bi ova poseta mogla da bude oko dogovora za dodelu A licence srpskim klubovima.

Međutim, sastanak je bio redoven prirode, a iz najelitnijeg evropskog takmičenja izdali su saopštenje u vezi istog.

-U svetlu nedavnih članaka objavljenih u nekoliko medijskih kuća, Evroliga želi da saopšti: Predsednik Evrolige, gospodin Dejan Bodiroga i izvršni direktor, gospodin Paulius Motiejunas sastali su se sa izvršnim članovima Crvene Zvezde i Partizana u četvrtak, 8. februara tokom njihove posete Beogradu. Svrha oba sastanka bila je razmena ideja, pregled tekuće sezone i procena buduće saradnje. Evroliga želi da zahvali klubovima što su ugostili njegove predstavnike – istakli su. 

BONUS SADRŽAJ:

LASO PREPUN POŠTOVANJA: ‘Željko je za mene majstor!’

2
0
1 Komentara
  1. za oba kluba u evroligi nece biti mesta. ko nema rezultate godinama u evroligi, ko nema veliku kosarkasku tradiciju u evropi, ciji igraci nisu ostavili dublji trag u ovom takmicenju. jos puno toga ne ide u prilog c. zvezdi. npr. finansiranje bez vidne kontrole od strane drzave, cesta promena trenera, i dubok upliv politike u klub. ovo je totalno realno nista ovde nema navijacki. sto se tice crno belih u velikoj meri je sve suprotno. normalno nisam vidovit, ali ovo su cinjenice koje ce se uzeti u obzir, plus sto ce bodirga urgirati normalno za boljeg prestavnika srbije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter