0
Fudbal

Kilijan Embape (FOTO: Paris Saint-Germain/X)

TRANSFER VEKA SE BLIŽI KRAJU: Embapeu ovaj velikan nudi neverovatan ugovor!

Objavljeno: 04.02.24 u 09:30

Da li je ovog puta stvarno?

Fudbaler Pari Sen Žermena, Kilijan Embape je definitivno glavna zvezda svakog prelzanog u proteklih nekoliko godina. Predsednik Real Madrida, Florentino Perez je već sezonama unazad mašta o dovođenju ovog sjajnog igrača. Njih dvojica imali su dogovor da Francuz dođe u ‘kraljevski klub’ 2022. godine kao slobodan igrač, ali to se nije desilo.

Naime, Embape bi 2022. godine došao u Real kao slobodan igrač, ali se on ipak odlučio da 2021. produži ugovor sa Parižanima i ostane u ‘gradu svetlosti’. Njemu saradnja sa akutelnim prvakom Francuske ističe na kraju sezone, ali kako prenosi ‘ESPN’ on je gotovo sigurno novi Madriđanin.

Ono što ovom brzonogom igraču nudi Real Madrid je nesvakidašnje. Kraljevi su spremni da mu ponude platu od 15 miliona evra godišnje i 60 miliona odmah kada potpiše. Takođe, imao bi pravo da zadrži 60 odsto od autorskih prava, a to u istoriji Reala niko nije imao.

Takođe, već ranije se pisalo da je prvi čovek PSŽ-a dao ultimatum Embapeu da se izjasni do sredine februara o svojoj budućnosti, tako bi on trebao sledeće nedelje da u javnost iznese svoju odluku. 

BONUS VIDEO:

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter