3
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

HOĆE LI PARTIZAN POPUSTITI? Crno-beli odbili jednu bezobraznu ponudu za Saldanju, ali će drugu teško!

Objavljeno: 01.02.24 u 16:55

Njegov odlazak bi napravio ozbiljnu rupu u timu

Turski gigant Fenerbahče istrajava u nameri da dovede napadača Partizana, Mateuša Saldanju, i sprema novu ponudu koja bi mogla redefinisati dinamiku pregovora između dva kluba.

Iako je nedavno stigla ponuda od 6.000.000 evra iz Istanbula, koja je bila odbijena, Partizan je zadržao svoj stav tražeći 10.000.000 evra za talentovanog Brazilca. Međutim, prema informacijama turskog novinara Jagiza Sabunčolua, Fenerbahče je rešen da uputi novu ponudu koja bi mogla „slomiti“ čelnike crno-belih.

Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, nedavno je izjavio da klub nema nameru da pusti Saldanju, posebno u trenutku kada se bore za prvu titulu od 2017. godine. Saldanja je stigao u Partizan tokom letnjeg prelaznog roka prošle godine za 1,3 miliona evra iz japanskog Džef Junajteda, a briljira na terenu sa 15 postignutih golova na 24 utakmice za crno-bele.

Iako su pregovori do sada bili otežani, Fenerbahče ne odustaje od svog cilja. Sa prelaznim rokom u Turskoj koji traje do 9. februara, klub želi da angažuje Saldanju kako bi ojačao svoje redove u trci za domaćim naslovom. Fenerbahče je već deset godina bez titule, a ove sezone vodi žestoku borbu za prvo mesto u Superligi Turske sa Galatasarajem, s obzirom da oba tima imaju po 60 bodova posle 23 odigrane utakmice.

6
0
3 Komentara
  1. Pa nisu se oni onako borili na famoznoj skupstini kluba da bi sa Partizanom osvajali titule, zna se dobro zasto su u klubu i dan danas, sta im je obaveza i kome su podredjeni a sto se tice nemilih scena i zivotne opasnosti, tu su zasticeni ko beli medvedi.

    1
    0
    Odgovori
  2. Ma kakva titula… tezgarenje je bolje sa eminentnim klubovima i ligama. Sve vešeraj. Puklo je sve. Na talonu je opšta otimačina i pokoja bahanalija, kao u rimsko doba pre raspada.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter