0
Fudbal
Luka Modrić

FOTO: Twitter/@realmadrid

‘MAESTRO’ NAPUŠTA ‘SANTIJAGO BERNABEU’: Modrić odlazi iz Reala na kraju sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.24 u 13:25

Hrvatski čarobnjak bi mogao da okači kopačke ‘klin’.

Kada ga je 2012. godine Žoze Murinjo doveo u Real Madrid, Luka Modrić je proglašen za najgore pojačanje u La Ligi u toj sezoni. Međutim, demantovao je sve, nije posustajao i radio marljivo i već naredne takmičarske godine doprineo da ‘Kraljevi’ uzmu ‘La Decimu’ pod patronatom Karla Anćelotija.

Godinama je bio uz Tonija Krosa Kazemira bio oslonac Reala, ali kako je preneo španski radio Kadena SER, došlo je vreme za rastanak. Madriđani nisu ponudili novi ugovor Modrića, a po svemu sudeći to neće uraditi, pa je sve izvesnije da će ovo biti kraj uživanjima u čarobnim partijama reprezentativca Hrvatske.

Čak dobija slabu minutažu, ove sezone je odigrao 24 mečeva i postigao 1 pogodak, ali je to slabo u odnosu na ranije godine. U više navrata je odbijao ponude iz Saudijske Arabije, što najverovatnije znači da će nakon završetka ove takmičarske godine okončati svoju karijeru. 

Prvi čovek Madriđana, Florentino Perez očigledno je rešio da napravu smenu gerencije i uvede svežinu u ekipi i zahvali se možda najboljoj generaciji ovog tima u istoriji.  Modrić je od 2012. godine zabeležio 512 nastupa uz 38 golova i osvojio 20 trofeja. U svojoj karijeri osim Reala nosio je dresove TotenhemaDinamo Zagreba, Intera iz Zaprešića Zrinjskog.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter